Vi står klar til at hjælpe

I Glumsø finder du VVS Frede Nielsen A/S. Vi udfører alle former for opgaver inden for VVS, varmepumper, gaskedler, ejendomsservice og blikkenslagerarbejde. Vi har mange års erfaring bag os, og vi ved, at god service samt højt kvalitetsniveau kan få os rigtig langt. Det er to af vores nøgleord, og tager du os med på råd fra starten, kan du med ro i sindet overlade dine opgaver til os. Vores erfaring og stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dig og dit behov. Her sætter vi en stor ære i at aflevere et tilfredsstillende stykke arbejde til den aftalte tid og pris.

Vi varetager både store og små opgaver

Hvad end du som privatperson, bygherre eller erhvervskunde har brug for hjælp til en VVS-opgave, så påtager vi os med glæde opgaven. Vores kunders ønsker og behov danner grundlaget for hver enkelt opgave vi udfører, så du kan altid være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger – hver gang. Vi tager hånd om store såvel som små opgaver for privatpersoner og erhverv, hvad end det drejer sig om VVS-service, reparationer, varmepumper, gas- og fjernvarme, køkkener, badeværelser eller noget helt andet. Overvejer du fx at skifte dit varmeanlæg ud med et mere energibesparende et af slagsen, kan du med hjælp og rådgivning fra os få installeret fjernvarme eller en varmepumpe – eller måske noget helt tredje, der er den helt rigtige løsning for netop dig.

Professionel rådgivning

Hos VVS Frede Nielsen A/S er vi altid opdateret med de nyeste materialer og teknikker. Vi er en dynamisk virksomhed, som både vægter holdbarhed, funktionalitet og design højt. Alle vores medarbejdere er udstyrede med moderne servicevogne, der indeholder alle de nødvendige ting, til at kunne løse de forskellige opgaver. Vælg vores ekspertise, hvis du vil være sikker på en løsning, der holder mange år ud i fremtiden. Vi er naturligvis altid klar med professionel rådgivning, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Historien

Firmaet var oprindeligt et enkeltmandsfirma, grundlagt af Frede Nielsen i 1963.
Senere overtog hans søn Per Nielsen og stiftede Frede Nielsen A/S i 1991.

I 2008 købte Jannick Jørgensen sig ind i firmaet – han har været i firmaet i over 25 år.  I 2016 købte Ronni Nielsen sig også ind. Faktisk er både Jannick og Ronni udlært i firmaet.

Det vil sige, at der er tre medejere af firmaet, som har hver sit ansvarsområde:
Per står for økonomi og regnskab.
Jannick styrer byggepladser, samt har overblik over værktøj og personale.
Ronni er tilbudsgiver og står for det meste for bestilling af varer.
Men alle tre supplerer selvfølgelig hinanden i det daglige.

VVS-service, reparationer, varmepumper, solceller, gas- og fjernvarme, køkkener, badeværelser eller noget helt andet